Actief Zorg


Biesbosweg 4 5145 PZ Waalwijk
088 750 8200 Klik om te bellen

Over Actief Zorg

Actief Zorg - Huishoudelijke hulp

In een bepaalde fase van uw leven kan huishoudelijk werk te zwaar voor u zijn. In dat geval kunt u rekenen op de huishoudelijke hulp van Actief Zorg. Uw vaste hulp helpt u professioneel en met plezier. Uw wensen staan centraal. Dat is een zorg minder.

Wat u van ons mag verwachten
Actief Zorg biedt thuis hulp bij uw huishouden als dat zelf niet meer gaat. Onze medewerkers bieden u ondersteuning om fijn thuis te wonen in een schoon, fris en opgeruimd huis.

Uw vaste hulp staat voor u klaar en bekijkt samen met u waar u ondersteuning kunt gebruiken. Daarbij gaan we uit van uw eigen mogelijkheden. Zo kunt u samen met een thuishulp uw bed opmaken als het alleen niet meer lukt en u graag meehelpt.

Actief Zorg biedt alle vormen van zorg aan huis. Wanneer u naast hulp in de huishouding ook andere zorg nodig heeft, kunnen we dit snel voor u regelen.

De kracht van Actief Zorg
Actief Zorg begrijpt dat u graag zelf de regie voert om uw eigen leven te kunnen leiden. We gaan uit van wat u zelf kan; met ondersteuning van uw mantelzorger, uw netwerk en eventueel door middel van het inzetten van hulpmiddelen. De wijkverpleegkundige gaat met u in gesprek en stemt met u af op welke manier we een bijdrage kunnen leveren in uw persoonlijke situatie. Actief Zorg biedt verzorging en verpleging bij u thuis met een goed opgeleid team van zorgprofessionals. U ontvangt de zorg vanuit een vast team van zorgverleners.

Onze visie op zorg noemen wij Geluk Dichtbij. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in. Benieuwd naar wat Geluk Dichtbij betekent voor onze eigen klanten en medewerkers?

Actief Zorg is gecontracteerd door meer dan 200 gemeentes in Nederland. Benieuwd of we u ook in uw buurt van dienst kunnen zijn? Vul dan op de website uw adres of postcode in. Dan ziet u in één overzicht op welke manier we u kunnen helpen.

Lees meer op de website: www.actiefzorg.nl/huishoudelijke-hulp

Diensten

Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Actief Zorg


Biesbosweg 4 5145 PZ Waalwijk
088 750 8200 Klik om te bellen