Actief Zorg


Biesbosweg 4 4 5145 PZ Waalwijk
088 750 8200 Klik om te bellen

Over Actief Zorg

Actief Zorg

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, begeleiding, verzorging, verpleging,  en advies.         

Actief Zorg; Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al onze klanten. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Actief Zorg heeft “Geluk Dichtbij” als uitgangspunt in haar werkwijze. “Geluk Dichtbij” betekent voor ons écht kijken waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.


Actief Zorg in het kort

Diensten

Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Actief Zorg


Biesbosweg 4 4 5145 PZ Waalwijk
088 750 8200 Klik om te bellen