Artikel afbeelding

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden!

De eerste franchisenemer bij Hulp Waar Nodig is een feit!

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden! Vanaf 1 januari 2021 is de Franchiseformule een feit. En de eerste franchisevestiging wordt geleidt door Sanne DeMar. Sanne gaat zorgen voor de Hulp Waar Nodig vestiging Arnhem, Rheden en Rozendaal. En ze heeft er zin in!

2021 is nog maar net begonnen. Het wordt een spannend jaar voor zowel Sanne als Hulp Waar Nodig! Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het bouwen van de Hulp Waar Nodig-franchiseformule. Hulp Waar Nodig is al zowat vijf jaar succesvol in de gemeentes Renkum en Wageningen. Wij zijn er van overtuigd dat dit door onze kernwaardes komt: betrokken, betrouwbaar, persoonlijk, klantvriendelijk, klantgericht en flexibel. Deze kernwaardes moeten ook overduidelijk aanwezig zijn in onze franchiseformule.

Dus is ons doel: groot worden door klein te blijven! Dat is ook wat Hulp Waar Nodig aantrekkelijk maakt voor onze klanten.

En dat klein blijven maken we waar met betrokken franchisenemers in een niet al te groot werkgebied. En betrokken is Sanne zeer zeker! Sanne werkt al ruim een jaar bij Hulp Waar Nodig en weet dus ook precies waar Hulp Waar Nodig voor staat! Ze voldoet ook aan alle kernwaardes van Hulp Waar Nodig. De klanten van Sanne zijn meer dan tevreden over haar inzet en vinden het erg jammer dat ze weggaat uit de regio Renkum/Wageningen. Maar aan de andere kant weten ze dat Sanne veel meer in haar mars heeft en gunnen haar deze stap ook!

Voordat Sanne bij Hulp Waar Nodig kwam werken, heeft zij verschillende (management)functies gehad in de horeca en heeft zij haar opleiding aan de Radboud Universiteit afgerond. Sanne woont, samen met haar man, twee tienerdochters en twee honden, in Oosterbeek. Sanne heeft een groot deel van haar leven in Arnhem gewoond en heeft er een warme band mee! Gelukkig ligt Oosterbeek heel dicht bij Arnhem. Haar dochters gaan in Arnhem naar school en ze komt regelmatig in Arnhem om onder andere te wandelen en om vrienden en familie te bezoeken. Vanaf het moment dat bekend werd dat Hulp Waar Nodig een franchisevestiging in Arnhem en omstreken ging openen, heeft zij zich hiervoor dan ook direct aangemeld!

Een belangrijke kernwaarde van Hulp Waar Nodig is betrokken zijn. En betrokken is Sanne! Voor haar klanten in Renkum/Wageningen stond zij altijd klaar, ook wanneer zij geen dienst had. En ook als er problemen waren bij de klanten die (snel) opgelost moesten worden. Dat werd zeer op prijs gesteld door de klanten! En dat bewijst gelijk dat ze ook zeer klantgericht is! Door haar jarenlange ervaring en werkzaamheden in de Horeca is ze ook zeer flexibel.

Woont u in de gemeente Arnhem, Rheden of Rozendaal en wilt u meer informatie of zoekt u een hulp? Dan kunt u contact opnemen met Sanne! Haar telefoonnummer is 085 -3031085. Ook kunt u haar per mail bereiken op het mailadres arnhem@hulpwaarnodig.nl

We wensen Sanne heel veel succes en plezier als eerste franchisenemer bij Hulp Waar Nodig!

Op April 14, 2021