BabZ


Thomsonlaan 129 2565 JA 's-Gravenhage
070-2390105 Klik om te bellen

Over BabZ

Wat is BabZ Thuiszorg?

BabZ Thuiszorg is een lokale organisatie die professionele thuiszorg in de regio Haaglanden biedt. De regio Haaglanden bestaat bij ons uit Den Haag, Leidschendam, Voorschoten, Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Ons doel is om onze cliënten zolang mogelijk thuis te laten wonen. Niets is immers zo mooi als in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. De wensen van onze cliënten staan hierbij centraal. Wij luisteren goed naar uw wensen en bieden altijd zorg op maat.

Waarvoor kun je bij BabZ Thuiszorg terecht?

Wij bieden bij BabZ Thuiszorg de zorg die de cliënt nodig heeft. Wij werken volgens de wensen van de cliënt. U kunt bij BabZ Thuiszorg kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Persoonlijke begeleiding
  • Nachtzorg
  • Terminale zorg
  • 24-uurs zorg
  • Particuliere zorg
  • Mantelzorg ondersteuning
  • Hulp bij PGB/ZIN
  • Vakantie BabZ

BabZ staat voor begeleiding, advies en bemiddeling in de thuiszorg. Dit zijn de drie elementen die onze zorg zo persoonlijk mogelijk maken. Een BabZ is een professionele hulpverlener die zorg aan u verleent in uw eigen woonomgeving. Wij zorgen ervoor dat ouderen een vaste BabZ hebben. U krijgt dus een vaste hulpverlener die met positiviteit en de nodige ervaring zorg aanbiedt. Dit resulteert in goede en positieve ervaringen bij onze cliënten.

Waarom kiezen voor BabZ Thuiszorg?

Bij BabZ Thuiszorg wordt altijd gewerkt met een glimlach. Wij willen dat elke ervaring met een BabZ een goede ervaring is. Voordat een de cliënt een BabZ toegewezen krijgt, wordt er eerst een kennismakingsgesprek gepland. Een BabZ is een vaste zorgverlener, dus een goede match is erg belangrijk. Is de match er niet? Dan zoeken wij een beter passende BabZ voor u uit.

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen over de manier waarop wij zorg aan huis bieden? Neem dan een kijkje op onze website of vraag direct een intakegesprek aan.

Video

Iedere dag dezelfde lach

Foto's

Iedere dag dezelfde lach.
Thuiszorg waarbij het klikt
Wij zorgen voor u!
Iedereen verdient liefdevolle zorg
Een huisdier is uiteraard geen probleem als u thuis de zorg ontvangt.
Zorg ontvangen in uw eigen, vertrouwde omgeving.
Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar!

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Certificeringen

HKZ Kwaliteitsmanagementsysteem Zorg en Welzijn

Onze locatie

Logo BabZ

BabZ

BabZ


Thomsonlaan 129 2565 JA 's-Gravenhage
070-2390105 Klik om te bellen