sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bovensteweg 36
    6585 KD Mook
  • 06-11757754

maatzorg de mookerheide

Dagbestedingscentrum voor ouderen , activiteiten / verzorging en begeleiding op maat in een huiselijke bosrijke kleinschalige vorm, waar activiteiten en begeleiding naar zelfredzaamheid centraal staan om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.
Professionele begeleiding en verzorging staan in ons kleine team van zorgverleners voorop, voor zowel client als mantelzorgers, en laten u deelnemen aan de maatschappij waarin u uzelf mag zijn ondanks uw beperking. "Samen" de dag invullen en met kwaliteit beleven en kijken naar mogelijkheden en niet naar beperking is wat wij u bieden, buiten bezig zijn, en dagelijkse bezigheden structureren, samen met de planten en dieren om u heen u laten voelen dat u nodig bent.
Onze zonnige prachtige tuinkamer midden in de natuur van de Mookerheide staat in het teken van vertrouwde / herkenbare belevingen door de inrichting van de jaren 30 ,met de koffiepot op het Aga Fornuis zult u zich direct "Thuis" voelen, en door de zelf verbouwde groente te koken en samen te eten, en de activiteiten met leeftijdsgenoten ,zal het een gezellig vertoeven zijn waardoor u niet in een sociaal isolement raakt en er professioneel zicht blijft op uw gezondheidstoestand en welbevinden ,en u nog lang thuis in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Maaltijdvoorziening en vervoer zijn inclusief, neem gerust vrijblijvend contact op . Wij zien u graag bij ons op de koffie.

Foto's van maatzorg de mookerheidemaatzorg de mookerheide in het kort

Diensten

  • dagbesteding
  • Diensten