Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Vinkenbos 2
    4851 ER Ulvenhout
  • 06-24281578

DE GEZELLIN - specialist in particuliere thuiszorg

DE GEZELLIN levert thuiszorg op hakken; representatieve cliëntgerichte particuliere niet-medische thuiszorg van hoge kwaliteit. Onze zorgfilosofie is anders omdat wij zijn opgeleid in management support en hospitality. Het doel is om u service te bieden waar u blij van wordt: of dit nu het stroomlijnen van uw artsenafspraken is, of het koken van een maaltijd. Wij ondersteunen u op de manier die u wilt, wanneer u wilt.

?Wij beschikken over een geldig EHBO diploma en groot deel van onze tijd besteden wij aan deskundigheidsbevordering door het lezen van vakbladen en het bezoeken van beurzen en congressen. De ontwikkelingen in de thuiszorgbranche volgen wij op de voet zodat wij goed geïnformeerd en veilig kunnen werken. Medicijnen bieden wij aan wanneer deze zijn klaargezet door arts, verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of mantelzorger. Wij hebben over een eigen netwerk van gelijkgestemde zorgdeskundigen waar wij u -indien gewenst- graag introduceren; van diëtist tot osteopaat, van dementie casemanager tot HBOV-opgeleide verpleegkundige. 

Wanneer u een beroep doet op DE GEZELLIN bent u verzekerd van professionaliteit. Wij maken heldere afspraken over de door u gewenste dienstverlening die wij vastleggen in ons thuiszorgboekOok beschikken wij over ons eigen elektronisch cliëntendossier (ECD), Cliendo. Zo  blijven de  mantelzorgers de klok rond geïnformeerd en kunnen taken (indien gewenst) worden verdeeld terwijl het overzicht bewaard blijft. Ook hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering Zorg & Welzijn, zijn aangesloten bij de klachtenregeling van De Zorgprofessional die WKKGZ-conform is. Onze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 
Diensten

  • Diensten
  • Huishoudelijke verzorging
  • Mantelzorg / Respijtzorg
  • Persoonlijke verzorging