Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Van Bleyswijckstraat 91
    2613 RR Delft
  • 015-3647361
  • Website

Home Instead Thuisservice Delft en Omgeving

Bij Home Instead Thuissservice Delft en omgeving ondersteunen we mensen in hun vertrouwde omgeving, zodat ze (veel) langer thuis van het leven kunnen blijven genieten. Ouder worden betekent kennis en ervaring, van betekenis kunnen zijn voor anderen. Maar ouder zijn en nog ouder worden kan ook ongemakken met zich meebrengen. Senioren kunnen zorgen hebben zoals afhankelijkheid, verwardheid of beperkingen, maar ook eenzaamheid. De juiste ondersteuning verbetert veelal de kwaliteit van leven. Bij juiste ondersteuning bedoelen wij persoonlijke aandacht in de relatie en vertrouwen.

Home Instead Thuisservice Delft en omgeving verleent diensten, zoals Begeleiding Individueel (metgezelschap), Persoonlijke Verzorging, en tijdens onze aanwezigheid bieden wij ook huishoudelijke ondersteuning (in en om huis), alles gericht zijn op het dagelijkse leven. Wij doen dat op persoonlijke wijze, op basis van een relatie met u. CAREGivers die bij ons werken willen u graag ondersteunen, zij tonen oprechte interesse in het verhaal achter u als mens. Onze CAREGivers worden door ons getraind en ingezet op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Bij Home Instead Thuisservice Delft e.o. kunt u zelf kiezen wanneer u de juiste ondersteuning wilt, wat de juiste ondersteuning is en door wie u de ondersteuning wilt ontvangen.

Een CAREGiver van Home Instead Thuisservice ondersteunt u zoals u wenst, zowel vanaf 1 uur tot en met 24 uurs zorg. Door persoonlijke zorg af te stemmen op u, onderscheiden wij ons van de huidige thuiszorg. De Delftse vestiging levert persoonlijke thuisservice op maat in de regio’s Delft, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Klapwjk, Delfgauw, Westland, deel van Den Haag en Leidschendam – Voorburg.Diensten

  • Diensten
  • Gezinsverzorging
  • Huishoudelijke verzorging
  • Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
  • Verpleging en verzorging