sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Industrieweg 48 48
    5145 PW Waalwijk
  • 088-7508200

Actief Zorg B.V.

Actief Zorg

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, begeleiding, verzorging, verpleging,  en advies.           

Actief Zorg; Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al onze klanten. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Actief Zorg heeft “Geluk Dichtbij” als uitgangspunt in haar werkwijze. “Geluk Dichtbij” betekent voor ons écht kijken waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Actief Zorg B.V. in het kort

Diensten

  • Huishoudelijke verzorging
  • Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
  • Verpleging en verzorging