sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Floris van Dyckhage 10
    3437 NJ Nieuwegein
  • 06-11407508
  • Website

Elise Zorg

Elise Zorg is de bedrijfsnaam waar ik, Lisette Wouters-Hugens, als ZZP'er in de thuiszorg onder werk.

Ik ben 55 jaar, woon in Nieuwegein, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Al meer dan 20 jaar werk ik in de thuiszorg, momenteel volledig zelfstandig, voorheen ook in loondienst. Als Verzorgende IG beheers ik nagenoeg alle aspecten van de thuiszorg: wassen en douchen, steunkousen aan- en uitdoen, bloedsuikerwaarden controleren en insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie, injecteren, et cetera.

Een klantgerichte houding en kwalitatief goede zorgverlening staan bij mij hoog in het vaandel. Ik behandel u zoals ik ook zelf behandeld zou willen worden. Om aan te tonen dat dat geen loze woorden zijn, ben ik 

KIWA gecertificeerd. 'Mijn Keurmerk' van Kiwa (www.mijnkeurmerk.nl) is speciaal bedoeld voor het verkrijgen en onderhouden van een erkend kwaliteitskeurmerk voor zelfstandige ondernemers in de zorg. Ik voldoe aan alle eisen, inclusief de benodigde positieve klantbeoordelingen, en ben volledig gecertificeerd.  
aangesloten bij de Klachtenregeling van de Zorgprofessional (www.dezorgprofessional.nl), een instantie waar u eventuele klachten over mij in kunt dienen. Met een klacht kunt u zich schriftelijk wenden tot de secretaris van de klachtencommissie: De Zorgprofessional, Postbus 455, 3840 AL Harderwijk, email: secretaris@dezorgprofessional.nl.
Maar uiteraard zorg ik ervoor dat u tevreden over mij zult zijn en dat u geen aanleiding zult hebben om een klacht over mij in te dienen. In de eerste periode van mijn dienstverlening zal ik na een paar weken na de start een gesprekje met u voeren om te vragen of u tevreden bent en of er dingen zijn die u graag anders wilt hebben. Na ongeveer 3 maanden doen we dat nog een keer.

Daarna, als we elkaar beter kennen en in mijn dienstverlening op u afgestemd heb, zal ik u eens per jaar vragen een korte tevredenheidsenquete in te vullen. Als er iets is, hoeft u natuurlijk niet te wachten tot dat jaar om is. Als er iets is, wat dan ook, kunt u dat altijd tussendoor bij mij aangeven en dan zoeken we meteen een oplossing.

Mijn werkgebied is Nieuwegein en omliggende gemeenten:

Nieuwegein
Utrecht
Houten
IJsselstein en
Vianen.
Wilt u van mijn diensten gebruik maken, bel me dan voor een kennismakingsgesprek op nummer 06 11 407 508 of stuur een email naar lisette@elisezorg.nl.Elise Zorg in het kort

Diensten

  • ouderenzorg
  • Verpleging en verzorging
  • Verpleging en verzorging op maat