sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Kerkstraat 87
    6871 BJ Renkum
  • 0317 – 357 262
  • Website

Hulp Waar Nodig

Iedereen heeft weleens hulp nodig in en om het huis. Het kan zijn dat u er geen tijd voor heeft, of u kunt het allemaal niet meer zelf. Dan is een huishoudelijke hulp de uitkomst! Wij regelen dat u huishoudelijke hulp krijgt wanneer u het uitkomt. Dat kan eenmalig, wekelijks, het maakt niet uit.

Is uw vaste hulp even niet beschikbaar door bijvoorbeeld vakantie of ziekte? Dan zorgen wij voor vervanging.

 Hulp Waar Nodig is betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Hulp Waar Nodig is er voor u en niet andersom! Bij Hulp Waar Nodig blijft gelden, geen dure lidmaatschap- of abonnementskosten.

De hulpen van Hulp Waar Nodig hebben passie voor hun vak. Of het nu schoonmaken of gezelschap is. Ze zijn er voor u!

Ook voor ondersteunende mantelzorg is Hulp Waar Nodig hèt adres!

Van ouderen wordt verwacht dat zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dat is fijn en soms ook lastig! Er komt vaak een hoop bij kijken. Wie doet de boodschappen, de was, het huishouden, gaat mee naar bijvoorbeeld de huisarts of fysiotherapeut?

Hulp Waar Nodig zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die bij u past, die begrijpt wat u nodig heeft en naast praktisch ook vriendelijk en gezellig is. Een luisterend oor biedt en zorgt dat u prettig thuis kunt wonen.

Hulp Waar Nodig is actief in de gemeentes Renkum, Wageningen, Ede en omgeving.

Vanaf 1 oktober 2020 is Hulp Waar Nodig ook actief in de gemeentes Arnhem, Rheden en Rozendaal. In 2021 volgen meer vestigingen in Gelderland!


Hulp Waar Nodig in het kort

Diensten

  • Diensten
  • Huishoudelijke verzorging