sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Vanadiumweg 15
    3812 PX Amersfoort
  • 033-461 91 91

Uw thuiszorgwinkel regio Amersfoort

Onze thuiszorgwinkel is uw thuiszorgwinkel!
Wij bieden simpele oplossingen, hulpmiddelen, advies en informatie voor zowel dagelijkse ongemakken als kort- en langdurende aandoeningen in elke fase van uw leven.
Maar onze winkel biedt meer. Uw Thuiszorgwinkel is een speciaalzaak in gezondheids- en zelfzorgartikelen, zoals bijvoorbeeld krukken, rollators en rolstoelen. En denk aan kraamzorg, revalidatie en medische hulpmiddelen zoals een weegschaal of borstkolf, hometrainer of brace en een seniorenbed (ook hoog-laag) met matras, sta-op stoel, scootmobiel, bloeddrukmeter of comfortschoenen.
Van alle markten thuis in artikelen die u kunt lenen (gratis), huren of kopen. Onze medewerkers geven u graag gratis en vrijblijvend advies over het gebruik en de keuze van een artikel. De medewerkers zijn speciaal opgeleid om u te kunnen adviseren over welke producten uw dagelijks leven kunnen vergemakkelijken. Bovendien bent u verzekerd van een prima prijs-kwaliteit-verhouding en profiteert u vaak van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen, zeker als u lid bent van Uwthuiszorgwinkel of Beweging 3.0.
We stemmen ons uitgebreide assortiment dan ook af op de snel veranderende maatschappij en medische inzichten. Langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen is ons motto. Welke problemen zich ook voordoen en in welke levensfase u ook verkeert, wij vinden het onze verantwoordelijkheid het beste product voor uw welzijn te kunnen leveren. De thuiszorgwinkel is het beste adres voor jong en oud, voor al uw gezondheids- en verpleegartikelen, medische en orthopedische hulpmiddelen.
Uw thuiszorgwinkel staat midden in het leven, samen mét u!


Uw thuiszorgwinkel regio Amersfoort in het kort

Diensten

  • Diensten
  • Gezinsverzorging
  • Kraamzorg
  • Uitleen van zorgartikelen
  • Verkoop van zorgartikelen