sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuweweg 28
    9301 GS Roden
  • 0505530945

Helping Hands

Helping Hands biedt individuele begeleiding, lichamelijke zorg en huishoudelijke hulp. Onze kernwaarden hierin zijn: zorg op maat, betrokkenheid & korte lijnen. We willen onze zorg zoveel mogelijk laten aansluiten op wat er nodig is, en werken vanuit persoonlijk contact. 

We bieden zorg en hulpverlening aan kinderen en (jong)volwassenen. Vaak hebben onze cliënten een diagnose zoals ADHD, ASS of een verstandelijke beperking. 

Helping Hands biedt zorg in noord Nederland, dat wil zeggen: in de Groningen, Friesland, Drenthe en noord Overijssel. Ondanks een groot werkgebied blijven wij een kleinschalige organisatie. Wij hebben twee kantoren – in Joure en in Roden – en houden van korte lijnen.

Kosten
Onze zorg kan worden ingezet vanuit verschillende indicaties.

Begeleiding (WMO of jeugdhulp)
U kunt onze begeleiding inzetten vanuit een ZIN- of PGB-indicatie (zorg in natura of een persoonsgebonden budget). Helping Hands is in 17 noordelijke gemeentes gecontracteerd  voor begeleiding. Dat betekent dat u in deze gemeentes ook kunt kiezen voor ZIN. Hierbij wordt de administratie en bekostiging van de zorg voor u wordt geregeld. 

Huishoudelijke hulp
Onze hulp in de huishouding kunt u inzetten vanuit een PGB-budget van uw gemeente (WMO) of vanuit de Wlz.

Verpleging en verzorging
Lichamelijke zorg kunt u inzetten vanuit een PGB-budget vanuit de Wlz (indicatie door het CIZ) of vanuit uw zorgverzekeraar.Helping Hands in het kort

Diensten

  • Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
  • Diensten
  • Gezinsverzorging
  • Huishoudelijke verzorging
  • Verpleging en verzorging