sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rustoordlaan 39
    7211 AW Eefde
  • 0575510517

Quintes Thuiszorg

Zorgmogelijkheden Quintes Thuiszorg
Soms ontstaat er een situatie thuis, waarop u het even niet meer alleen kunt. Dan heeft u aanvullende zorg nodig, voor uzelf of voor een van de ouders, uw partner, uw kind(eren) of een ander familielid. Quintes Thuiszorg kan op vele manieren helpen. In de huishouding en/of bij persoonlijke verzorging en verpleging.

Huishoudelijke hulp (particulier)
Als u uw huis graag schoon en opgeruimd houdt maar het gaat u niet meer zo gemakkelijk af, dan kan onze huishoudelijke hulp u daarbij helpen. Bijvoorbeeld met opruimen, schoonmaken, de was doen, boodschappen doen, bedden opmaken en het verzorgen van de maaltijd.

Verzorging
U kunt in een situatie komen dat u zichzelf of uw gezin niet meer zo gemakkelijk kunt verzorgen. Dan bieden wij hulp bij uw persoonlijke verzorging. U kunt denken aan hulp bij het wassen/douchen/baden, aankleden hulp bij (het bereiden van) het eten en drinken en gezinsverzorging.

Verpleging
Verpleging kan ingezet worden wanneer u langdurig ziek bent, na een ziekenhuisopname, ter voorkoming van zieken- of verpleeghuisopname of gewoon ter ondersteuning thuis.

Zorg is teamwerk
Wij bieden voor alle momenten van de dag zorg. Dus ook ‘s nachts.
Achter onze zorgverleners staat een kantoorteam klaar, dat 24 uur per dag voor hen bereikbaar is.


Quintes Thuiszorg in het kort

Diensten

  • Huishoudelijke verzorging
  • Verpleging en verzorging