sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Langeweg 203
    6591 XB Gennep
  • 06-13282383

Buurtzorg Gennep

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.
Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewoon was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.
Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt. Buurtzorg heeft hoogopgeleide medewerkers in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Buurtzorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verzorging en verpleging thuis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met het wassen, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.


Foto's van Buurtzorg GennepBuurtzorg Gennep in het kort

Diensten

  • Verpleging en verzorging