Buurtzorg Gennep


Zandstraat 35 6591 DA Gennep
06 13282383 Klik om te bellen

24/7 bereikbaar
Klein, autonomisch, zelfsturend team
Direct contact

Over Buurtzorg Gennep

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.
Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewoon was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.
Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt. Buurtzorg heeft hoogopgeleide medewerkers in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Buurtzorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verzorging en verpleging thuis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met het wassen, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.

Foto's

Buurtzorg Gennep

Diensten

Verpleging en verzorging

Onze locatie

Buurtzorg Gennep


Zandstraat 35 6591 DA Gennep
06 13282383 Klik om te bellen