Comfortzorg


Burg. Kuperusplein 144 8442 CJ Heerenveen
0513 437 764 Klik om te bellen

Zorg & hulmiddelen tijdens uw vakantie
Wij gaan uit van maatwerk, elke vraag is uniek
Dagbesteding voor mensen met dementie

Over Comfortzorg

Comfortzorg biedt thuiszorg in heel Friesland vanuit een sterk klantgerichte visie. De selectie van de juiste medewerker speelt daarbij een grote rol. Bij Comfortzorg dragen de medewerkers samen verantwoordelijkheid voor de cliënten die zij als team verzorgen.
Oog hebben voor de wensen en mogelijkheden van de cliënten zelf en hun omgeving is een must. Dat onze klanten dit waarderen blijkt uit een onafhankelijk klantwaarderingsonderzoek met een hoge waardering.
Wij bieden zorg en begeleiding die passen bij u en bij de mogelijkheden van uw omgeving. U krijgt een vaste eigen hulpverlener of een klein team van hulpverleners. Onze ondersteuning is professioneel en persoonlijk.
Wij zijn er voor iedereen: ouderen, jongeren, kinderen, mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrisch probleem, jong dementerenden en mensen met een chronische ziekte. Onze zorg en diensten worden gefinancierd op basis van een indicatie voor Zorg In Natura (ZIN), Persoonsgebonden budget (PGB, door uw gemeente), particulier of een combinatie daarvan. Wij hebben geen wachtlijsten.

Foto's

Persoonlijke zorg thuis

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Kleinschalige opvang voor mensen met dementie
Ouderenzorg
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Comfortzorg


Burg. Kuperusplein 144 8442 CJ Heerenveen
0513 437 764 Klik om te bellen