De Wever


Dr. Eijgenraamstraat 3 5042 SE Tilburg
0800 3393837 Klik om te bellen

Over De Wever

De Wever - Ouderenzorg, zorg bij Dementie in omgeving Tilburg

Naarmate u ouder wordt, verandert uw leven. Dat heeft gevolgen voor waar en hoe u woont. Liever houdt u het allemaal bij het oude, maar soms is het tijd voor een verandering. Wij maken van die verandering een verbetering.
Wij ondersteunen u bij die verandering en helpen u bij het vinden van de zorg die het beste bij u past. Stel ons al uw vragen, zodat wij weten wat u belangrijk vindt. Zo krijgt u van ons de zorg en ondersteuning waarbij u zich goed voelt. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf. Het is immers uw leven.

Zorg thuis of op locatie in omgeving Tilburg


Niets is fijner dan thuis de ondersteuning krijgen die u nodig hebt. Zo blijft u zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving. Lukt dat niet meer? Dan maken we samen een nieuw thuis voor u in een van onze gastvrije en levendige locaties. Uw woonplezier en geluk staan daarbij centraal.

De Wever, voorop in ontwikkelingen

Elke dag zijn wij bezig met verbetering. We volgen alle ontwikkelingen in ons vakgebied, die ons helpen om nóg betere zorg te bieden. Om zaken beter te doen, efficiënter op te lossen, leuker of makkelijker te maken. Ons team met gepassioneerde en ervaren professionals is gemotiveerd om van elke nieuwe dag een mooie dag te maken. Met elkaar en vóór elkaar.

Missie De Wever Tilburg


De Wever hanteerde de afgelopen jaren vier kernwaarden (vertrouwd, energiek, vakkundig en gastvrij). Deze hebben we ingewisseld voor vier oneliners. Om deze oneliners in beeld te brengen is er een leuke animatiefilm gemaakt!

‘Eigen regie en eigen activiteit maken gelukkig’

‘Samen vinden we een oplossing’

‘We hebben een positieve houding’

‘Leefwereld is leidend voor systeemwereld’

Meer informatie leest u op: www.dewever.nl

Foto's

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Diensten
Ouderenzorg
Verpleging en verzorging

Onze locatie

De Wever


Dr. Eijgenraamstraat 3 5042 SE Tilburg
0800 3393837 Klik om te bellen