Directzorg Nederland B.V.


Voorstraat 61 3231 BG Brielle
088 347 32 30 Klik om te bellen

Over Directzorg Nederland B.V.

Directzorg is een dynamisch en goed georga-niseerde thuiszorgorganisatie. Met grote be-trokkenheid en een warm hart biedt Directzorg haar cliënten zorg die specifiek op de wensen van de individuele cliënt is afgestemd. Met name het team van medewerkers draagt de kenmerken uit van grote betrokkenheid en warmte ten behoeve van de cliënt. Dit onderscheidt Directzorg van de andere thuis-zorgaanbieders binnen de markt.

Welke zorg verlenen wij
Iedereen met een geldige indicatie voor thuiszorg kan bij ons terecht. Indien u nog geen indicatie heeft en denkt zorg nodig te hebben helpen wij u bij het aanvragen van een indicatie. U maakt zelf de keuze. Thuiszorg in de vorm van een Persoons Gebonden Budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN). Uiteraard kunt u ook als Particulier zonder indicatie bij ons terecht.
De vormen van zorg die wij verlenen zijn:

- Persoonlijke verzorging (AWBZ)
- Verpleging (AWBZ)
- Begeleiding (AWBZ)
In veel gemeenten in uw regio biedt Directzorg vanuit de WMO:
- Huishoudelijke verzorging (WMO)
Met een PGB bieden wij altijd Huishoudelijke verzorging (WMO).
Ook hebben wij een aantal cliënten waar wij tevens psychologische begeleiding verzorgen. Bijvoorbeeld bij een gezin met moeilijk opvoed-bare kinderen waar de huiswerkbegeleiding via Directzorg loopt. Voor een oudere dame hebben wij zelfs een gezelschapsdame gevonden. U dacht dat die niet meer bestonden?
Een kwestie van goed zoeken en de wensen van cliënten respecteren, bel een zorgmanager in uw regio voor meer informatie.

Hoe werkt Directzorg?
"De juiste persoon op de juiste plek" is ons motto.
Wij zoeken per cliënt een vast team van mede-werkers die de zorg bij u thuis uitvoeren. Die medewerkers zijn bij Directzorg in dienst en krijgen van ons een salaris. Op die manier bent u verzekerd van een constante invulling van de zorg. Ook tijdens ziekte en vakantie want dan zorgt Directzorg zo goed mogelijk voor ver-vanging. In de afgelopen jaren is gebleken dat met name het vaste team van verzorgenden door cliënten als een groot pluspunt wordt gezien.
U ziet vrijwel altijd dezelfde medewerkers die u verzorgen. Zo is het zowel voor de cliënt als voor de medewerkers altijd duidelijk welke taken wanneer uitgevoerd dienen te worden.
Daarbij staan de wensen van de cliënt voorop. We proberen die zoveel mogelijk, met behoud van zorgkwaliteit, te vervullen.

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw verzorging laat het ons dan weten. Mail naar info@directzorg.nl en informeer naar onze mogelijkheden.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Directzorg Nederland B.V.


Voorstraat 61 3231 BG Brielle
088 347 32 30 Klik om te bellen