Eijck ZorgSupport


Kloostertuin 36 5741 BV Beek en Donk
06-5792 6615 Klik om te bellen

Over Eijck ZorgSupport

Wij zijn een jonge organisatie die als doel heeft ouderen te ondersteunen zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen, mantelzorgers te ontzorgen en eenzaamheid terug te dringen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan gezinnen met een gehandicapt kind. Onze hulp kan vanuit het pgb of particulier worden betaald.
Wij bieden hulp op maat. Uw wensen staan voorop. Samen met u en/of de mantelzorger kijken we welke hulp u nodig hebt. Bijvoorbeeld gezelschap, huishoudelijke hulp, hulp bij het koken, nacht- en waakdiensten, verzorging. Of natuurlijk een combinatie hiervan. Daarna gaan we op zoek naar een passende verzorgende, bij voorkeur uit uw omgeving. Wij werken met vaste hulpen, dus niet steeds een ander gezicht. U hebt natuurlijk altijd het laatste woord. De klik tussen cliënt en verzorgende staat voorop. En doordat wij met meerdere mensen werken, kunnen wij ook vervanging regelen bij ziekte of vakantie. Belangrijk: u hebt slechts één aanspreekpunt en hoeft dus niet bijv. een heel team te bellen als er iets is.
Wij bieden onze diensten ook aan in zorginstellingen als aanvulling op de ontvangen zorg.
Al onze verzorgende zijn gekwalificeerd voor de zorg die ze leveren en in het bezit van een VOG. Daarnaast ondersteunen wij bij het aanvragen van een pgb of andere indicaties.

Diensten

Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

Eijck ZorgSupport


Kloostertuin 36 5741 BV Beek en Donk
06-5792 6615 Klik om te bellen