HerfstZorg


Pond Sterlinglaan 8 1060 RS Amsterdam
06-24127539 Klik om te bellen

Over HerfstZorg

HerfstZorg is een partiucliere mantelzorg organisatie die helpt om mensen langer, zelfstandig thuis te laten wonen en hier ondersteuning in geeft. HerstZorg is opgericht in 2018 door Astrid Scholtes. Zij heeft jaren voor haar vader gezorgd samen met de thuiszorg. Hierdoor zag ze dat het anders kon, de thuiszorg had geen tijd voor extra taken zoals boodschappen halen of eten koken. De reguliere thuiszorg kan ook niet op de gewenste tijd aanwezig zijn, dit kan HerfstZorg wel.

Dit kan zijn als de vaste mantelzorger op vakantie is maar natuurlijk ook om iedere week langs te gaan bij uw naasten. U kunt ons al inhuren vanaf 2 uur per keer. Onze oudste cliënte is 98 en onze jongste is 26 jaar.

De partiucliere mantelzorgers van HerfstZorg gaan met uw naasten mee naar de dokter, maken samen een wandeling en luisteren naar de verhalen van vroeger.
De boodschappen worden gehaald en het eten kan ook worden gekookt.

Wij helpen ook met onze klaar voor de dag service, wassen, aankleden, en eten klaar maken.

HerfstZorg onderscheidt zich doordat er altijd dezelfde verzorgster bij u langskomt. Zo kunt u samen een band opbouwen. Natuurlijk komen wij altijd op de afgesproken tijd.

HerfstZorg helpt senioren met bijvoorbeeld het halen van de boodschappen, samen een wandeling maken of naar een museum gaan. Natuurlijk gaan we ook mee naar de dokter of ziekenhuis.

Licht huishoudelijke ondersteuning bieden wij ook.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek en kijken welke particuliere mantelzorger van HerfstZorg bij uw wensen en behoeften past.

Wij werken in de provincies Noord-Holland, Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland, Utrecht, andere gebieden op aanvraag.

Foto's

HerfstZorg

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Diensten
Huishoudelijke verzorging
Ouderenzorg

Onze locatie

HerfstZorg


Pond Sterlinglaan 8 1060 RS Amsterdam
06-24127539 Klik om te bellen