Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost > Zoetermeer


Delftweg 73Z 2289 BA Rijswijk
085-8768794 Klik om te bellen

Over Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost > Zoetermeer

Bij Home Instead Thuissservice Haaglanden Zuid & Oost ondersteunen we mensen in hun vertrouwde omgeving, zodat ze (veel) langer thuis van het leven kunnen blijven genieten. Ouder worden betekent kennis en ervaring, van betekenis kunnen zijn voor anderen. Maar ouder zijn en nog ouder worden kan ook ongemakken met zich meebrengen. Senioren kunnen zorgen hebben zoals afhankelijkheid, verwardheid of beperkingen, maar ook eenzaamheid. De juiste ondersteuning verbetert veelal de kwaliteit van leven. Bij juiste ondersteuning bedoelen wij persoonlijke aandacht in de relatie en vertrouwen.

Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost verleent diensten, zoals Begeleiding Individueel (metgezelschap), Persoonlijke Verzorging, en tijdens onze aanwezigheid bieden wij ook huishoudelijke ondersteuning (in en om huis), alles gericht zijn op het dagelijkse leven. Wij doen dat op persoonlijke wijze, op basis van een relatie met u. CAREGivers die bij ons werken willen u graag ondersteunen, zij tonen oprechte interesse in het verhaal achter u als mens. Onze CAREGivers worden door ons getraind en ingezet op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Bij Home Instead Thuisservice Delft e.o. kunt u zelf kiezen wanneer u de juiste ondersteuning wilt, wat de juiste ondersteuning is en door wie u de ondersteuning wilt ontvangen.

Een CAREGiver van Home Instead Thuisservice ondersteunt u zoals u wenst, zowel vanaf 1 uur tot en met 24 uurs zorg. Door persoonlijke zorg af te stemmen op u, onderscheiden wij ons van de huidige thuiszorg. Vanuit ons kantoor in Rijswijk leveren we persoonlijke thuisservice op maat in de regio’s Westland, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer.

Diensten

Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost > Zoetermeer


Delftweg 73Z 2289 BA Rijswijk
085-8768794 Klik om te bellen