Hulpmiddelen Centrum Noordoost Nederland HCNON


Klavermaten 39 7472 DD Goor
0547286666 Klik om te bellen

Over Hulpmiddelen Centrum Noordoost Nederland HCNON

HCNON, hulpmiddelencentrum Noordoost Nederland, is dé leverancier van medische hulpmiddelen aan mensen die deze nodig hebben. De diensten van HCNON worden geleverd aan, gemeenten (WMO), zorgverzekeraars, een aantal thuiszorgorganisaties, diverse zorginstellingen en particulieren.

Nieuw is de uitleen in de provincie Groningen via mobiele servicepunten!

Daarnaast verzorgt HCNON nog een keur aan activiteiten op het gebied van technisch onderhoud en het keuren van hulpmiddelen. Zo heeft HCNON als eerste organisatie in Nederland Stigah keurmeesters in huis voor het keuren van bedden. HCNON staat voor veiligheid en kwaliteit!

Veel verpleeg- en zorginstellingen hebben al kennisgemaakt met de snelle service van HCNON. Wanneer er een storing is opgetreden in bijvoorbeeld een tillift dan is het van belang dat er snel en adequaat gereageerd wordt. HCNON staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar!

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen, opmerkingen of tips? Neem dan contact op met HCNON. Bel ons via telefoonnummer (088) 12 48 100. Onze medewerkers staan u graag te woord.

HCNON regelt met zorg!


Diensten

Uitleen van zorgartikelen

Onze locatie

Hulpmiddelen Centrum Noordoost Nederland HCNON


Klavermaten 39 7472 DD Goor
0547286666 Klik om te bellen