Josje’s Zorg


Patrijsstraat 61 3353 BA Papendrecht
0610996697 Klik om te bellen

Over Josje’s Zorg

Welkom bij Josje's Zorg...…….Zorg naar wens.

Zorgen gaat verder dan alleen zorg. Zorgen doe je met elkaar en vanuit je hart.

Heeft u thuiszorg nodig in de omgeving Drechtsteden? U kunt hiervoor terecht bij Josje's Zorg. Het is nooit leuk om die eerste stap te zetten en thuiszorg te aanvaarden, maar langdurige zorg maakt het wel mogelijk dat u langer in uw eigen omgeving kan blijven wonen en kortdurende zorg maakt het mogelijk dat u op kan knappen en daarna de touwtjes weer in eigen hand kan nemen. 
Josje's Zorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Wanneer u de thuiszorg bij Josje's Zorg afneemt hoeft u niet bang te zijn dat u zelf het resterende bedrag moet terugbetalen. Josje's Zorg heeft namelijk een regeling dat het resterende bedrag wat niet wordt vergoed door u zorgverzekeraar, kwijtgescholden wordt door Josje's Zorg. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wel wordt er gevraagd om bij langdurige thuiszorg een restitutiepolis af te sluiten voor het nieuwe jaar begint. Vraag naar de mogelijkheden.  

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Diensten
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg
Verkoop van zorgartikelen
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Onze locatie

Josje’s Zorg


Patrijsstraat 61 3353 BA Papendrecht
0610996697 Klik om te bellen