kids2care kinderthuiszorg Noord Friesland& Noord Groningen


Warmoltsstrjitte 89 9281 PM Harkema
0512-355258/0612773735 Klik om te bellen

Over kids2care kinderthuiszorg Noord Friesland& Noord Groningen

Kids2care kinderhuiszorg is speciaal en alleen voor kinderen met een chronische aandoening, acuut ziek zijn geworden en voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.
Dankzij een zeer enthousiast team verpleegkundigen kunnen we ervoor zorgen dat een kind minder snel opgenomen hoeft te worden in een ziekenhuis of instelling. Is een opname echt noodzakelijk dan proberen wij de zorg, zodra dat kan, weer over te nemen in de vertrouwde thuissituatie.
Naast de verpleegkundige zorg willen wij ook de rest van het gezin ondersteunen waardoor er meer rust kan komen rond de hectische zorg voor het kind. Zo kunnen ouders vaker weer even alleen ouder zijn, krijgen meer tijd voor zichzelf en voor de andere kinderen in het gezin. Zo komt het gezin meer in balans, ondanks alle zorgen......
Onze verpleegkundigen hebben naast hun ervaring vooral een heel groot hart voor kinderen en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt. Naast de noodzakelijke zorg willen we er zoveel mogelijk aan doen om het kind, op zijn eigen manier, mee te laten doen met het gezin en leeftijdsgenootjes.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Huishoudelijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

kids2care kinderthuiszorg Noord Friesland& Noord Groningen


Warmoltsstrjitte 89 9281 PM Harkema
0512-355258/0612773735 Klik om te bellen