Lang Leve(n) Thuiszorg


Bossebaan 4a 5076 NC Haaren
06 24496975 Klik om te bellen

Vast team van jonge & flexibele zorgverleners
U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt

Over Lang Leve(n) Thuiszorg

Lang Leve(n) Thuiszorg is een jonge organisatie die zich richt op het verlenen van allerlei verschillende soorten zorg zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De organisatie bestaat uit een team van jonge zorgverleners die zich dagelijks inzetten om hun cliënten te voorzien van de best mogelijke zorg en ondersteuning.

Waarom zijn wij dit werk gaan doen? We zijn dit werk gaan doen omdat wij graag iets willen betekenen in de zorg. We vinden het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving en met de mensen die ze liefhebben. Het geeft ons veel voldoening om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Cliënten kunnen bij Lang Leve(n) Thuiszorg terecht voor verschillende vormen van zorg en ondersteuning. Zo bieden wij persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp en gezelschap. Onze zorgverleners werken altijd op maat en in overleg met de cliënt en diens naasten, zodat de zorg aansluit bij de persoonlijke wensen en behoeften.

Waar Lang Leve(n) Thuiszorg in uitblinkt is de persoonlijke en betrokken aanpak. Wij geloven dat goede zorg begint bij een persoonlijke klik tussen de zorgverlener en de cliënt. Daarom besteden wij veel aandacht aan het matchen van onze zorgverleners met de cliënt, zodat er een vertrouwensband kan ontstaan.

Onze zorg is niet alleen gericht op uw lichamelijke gezondheid, maar ook op uw emotionele welzijn en kwaliteit van leven. We streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, zodat u comfortabel en veilig thuis kunt blijven wonen.

Kortom, Lang Leve(n) Thuiszorg is een jonge, betrouwbare en professionele organisatie die zich richt op het verlenen van persoonlijke en op maat gemaakte zorg en ondersteuning voor iedereen die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen.

Als u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Team LLTZ

Foto's

Logo

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Onze locatie

Lang Leve(n) Thuiszorg


Bossebaan 4a 5076 NC Haaren
06 24496975 Klik om te bellen