Maatje van Kaatje (mantelzorgondersteuning/vervanging)


Schimmelpennincklaan 1 4871 GC Etten-Leur
06-43746915 Klik om te bellen

Over Maatje van Kaatje (mantelzorgondersteuning/vervanging)

Wij regelen voor u de hulp die u nodig heeft of het gezelschap dat u wenst. Onze diensten kunnen worden aangevraagd door uzelf en door professionals, maar ook door mensen in uw naaste omgeving.Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen met uw aanvraag.

Onze maatjes helpen bij lichte huishoudelijke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het draaien of ophangen van een wasje,raam wassen, samen boodschapjes,maaltijd voorbereiden. Maar ook het houden van gezelschap, samen een spelletje doen samen koken,wandelen of de krant lezen hoort tot onze hulpverlening, net als met u mee gaan naar de arts of het ziekenhuis en nog veel meer.

Maatje van Kaatje selecteert een maatje die goed bij u past, zodat u de juiste hulp krijgt en het leven voor u een stuk aangenamer wordt. Onze maatjes zijn allemaal in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag),ze zijn lief,respectvol,betrokken,meelevend sociaal,betrouwbaar en hebben hart voor de zorg. Alle maatjes zijn professioneel en communicatief vaardig, we houden ons aan onze gedragscode en natuurlijk zijn we prettig in de omgang. Dankzij Maatje van Kaatje kunt u zolang en op een zo prettig mogelijke manier thuis blijven wonen. Een zorg minder, voor u en uw familie.

Onze reguliere maatjes leveren geen medische zorg.                                                     Wij leveren maatwerk.

Foto's

flyer

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Dagbesteding
Diensten
Huishoudelijke verzorging
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

Maatje van Kaatje (mantelzorgondersteuning/vervanging)


Schimmelpennincklaan 1 4871 GC Etten-Leur
06-43746915 Klik om te bellen