maatzorg de mookerheide


Bovensteweg 36 6585 KD Mook
06-11757754 Klik om te bellen

Over maatzorg de mookerheide

Dagbestedingscentrum voor ouderen , activiteiten / verzorging en begeleiding op maat in een huiselijke bosrijke kleinschalige vorm, waar activiteiten en begeleiding naar zelfredzaamheid centraal staan om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.
Professionele begeleiding en verzorging staan in ons kleine team van zorgverleners voorop, voor zowel client als mantelzorgers, en laten u deelnemen aan de maatschappij waarin u uzelf mag zijn ondanks uw beperking. "Samen" de dag invullen en met kwaliteit beleven en kijken naar mogelijkheden en niet naar beperking is wat wij u bieden, buiten bezig zijn, en dagelijkse bezigheden structureren, samen met de planten en dieren om u heen u laten voelen dat u nodig bent.
Onze zonnige prachtige tuinkamer midden in de natuur van de Mookerheide staat in het teken van vertrouwde / herkenbare belevingen door de inrichting van de jaren 30 ,met de koffiepot op het Aga Fornuis zult u zich direct "Thuis" voelen, en door de zelf verbouwde groente te koken en samen te eten, en de activiteiten met leeftijdsgenoten ,zal het een gezellig vertoeven zijn waardoor u niet in een sociaal isolement raakt en er professioneel zicht blijft op uw gezondheidstoestand en welbevinden ,en u nog lang thuis in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Maaltijdvoorziening en vervoer zijn inclusief, neem gerust vrijblijvend contact op . Wij zien u graag bij ons op de koffie.

Foto's

maatzorg de mookerheide in het kort

Diensten

Dagbesteding
Diensten

Onze locatie

maatzorg de mookerheide


Bovensteweg 36 6585 KD Mook
06-11757754 Klik om te bellen