maatzorg de mookerheide


Bovensteweg 36 6585 KD Mook
06-11757754 Klik om te bellen

Over maatzorg de mookerheide

Dagbetsedingscentrum voor ouderen . Dagbeleving bij Maatzorg De Mookerheide is voor ouderen die de behoefte hebben om met elkaar de dag door te brengen - tijdelijk of permanent. Omdat u thuis vaak alleen bent en graag met anderen activiteiten onderneemt. Of omdat u ondersteuning nodig heeft bij uw dagelijkse bezigheden.

Maatzorg De Mookerheide begeleidt, motiveert en stimuleert ouderen om hun zelfredzaamheid te bevorderen en vereenzaming te voorkomen. Door samen te kijken naar uw mogelijkheden en niet naar beperkingen vullen we de dag in zodat u die met plezier beleeft. Tegelijkertijd ontlasten we de mantelzorgers door regelmatig hun verantwoordelijkheid over te nemen.

Op onze groene locatie, midden in de natuur van de Mookerheide, is het heerlijk vertoeven. Onze lichte tuinkamer is het sfeervolle middelpunt voor ontspanning en gezamenlijke activiteiten. Door de nostalgische keuken en gebruiksvoorwerpen van vroeger voelt u zich direct thuis. Van verse ingrediënten (als het kan uit eigen tuin) wordt er iedere dag samen een heerlijke lunch bereidt, het hoogtepunt van de dag. In de keuken, in de tuin, in de orangerie en bij de dieren; alle zintuigen worden geprikkeld. Het fijne gevoel van buitenleven geeft nieuwe energie.

Met een klein vast team, gespecialiseerd in de ouderenzorg, weten we goed wat er speelt. We leveren zorg op maat, zodat u zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving kunt wonen.

Maaltijdvoorziening en vervoer zijn inbegrepen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij zien u graag bij ons op de koffie.

Dagbesteding op een unieke locatie waar iedereen zichzelf mag zijn , en persoonlijke aandacht voorop staat

Foto's

De tuinkamer

Diensten

Dagbesteding
Ouderenzorg

Onze locatie

maatzorg de mookerheide


Bovensteweg 36 6585 KD Mook
06-11757754 Klik om te bellen