Myo de P.O.


Voorburgstraat 15-4 1059 TV Amsterdam
06 41008258 Klik om te bellen

Over Myo de P.O.

Als professional organizer help ik u bij het opruimen en organiseren van uw woning. Hierbij kunt u denken aan het opruimen van uw spullen, administratie of andere papieren.
In sommige gevallen kan mijn hulp betaald worden vanuit uw PGB. 

Heeft u geen zin meer om uw huis op te ruimen? Of bent u van plan om uw berging eens flink onder handen te nemen? Ik help u hier graag bij.

Heeft u een of meerdere stapels papier of tijdschriften waar u iets mee wilt doen, maar waar u steeds geen zin in heeft? Om u een duwtje in de goede richting te geven, kan ik u een paar uur bijstaan bij het uitzoeken hiervan. Mocht het duwtje niet genoeg zijn dan kan ik u net zo lang helpen totdat de klus geklaard is.

Staat u op de wachtlijst voor huishoudelijke hulp, maar wil de organisatie dat u eerst uw huis opruimt? Ik kan u helpen bij het opruimen hiervan en ervoor zorgen dat uw spullen een vaste plek krijgen. Op deze manier kan de huishoudelijke hulp zijn of haar werk goed uitvoeren.

Gaat u verhuizen naar een andere of kleinere woning? Ik kan u helpen bij het hele verhuistraject, van begin tot eind. Denk hierbij aan:

  • -het uitzoeken van uw spullen;
  • -het inpakken van verhuisdozen;
  • -het wegbrengen van spullen die u niet meer wilt naar bijv. de kringloop of containers;
  • -het assisteren bij de verhuizing zelf;
  • -het uitpakken van uw verhuisdozen;
  • -het inruimen van uw spullen in uw nieuwe woning.

Heeft u op een specifieke manier hulp nodig bij het organiseren, maar heb ik die niet benoemd? Bel of e-mail me gerust en dan beantwoord ik al uw vragen.

Met vriendelijke groet,
Myôken Meijer
Myo de P.O.

Foto's

Myôken Meijer - Myo de P.O.

Diensten

Opruimhulp
Professional Organizer
Verhuishulp

Artikelen

Wat is een professional organizer?

Toen ik aan mensen in mijn omgeving vertelde dat ik ging werken als professional organizer keken ze me vooral raar aan. De meesten wisten niet wat ik ging doen en degenen die dachten dat ze wisten wat...

Onze locatie

Myo de P.O.


Voorburgstraat 15-4 1059 TV Amsterdam
06 41008258 Klik om te bellen