Octaaf Thuiszorgsoftware


Victoriberg 25 2211 DL Noordwijkerhout
0252 371273 Klik om te bellen

Compleet ECD voor de thuiszorg
Planning, declaratie en facturatie
Handige apps voor zorgverlener en cliënt

Over Octaaf Thuiszorgsoftware

Octaaf Thuiszorgsoftware: Efficiëntie en Kwaliteit in de Thuiszorg

De Kracht van Octaaf

Octaaf is dé complete thuiszorgplanner en dossierbeheerder voor thuiszorgorganisaties, ontworpen om jouw administratieve last te verlichten en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg te verhogen. Met een uitgebreid scala aan functies biedt Octaaf een alles-in-één oplossing voor het beheren van cliëntendossiers, zorgplanning, rapportage, facturatie en meer.

Elektronisch Cliëntendossier (ECD)

Met Octaaf behoud je controle over alle essentiële aspecten rondom je cliënten dankzij ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke ECD. Belangrijke zorggegevens worden op een gestructureerde manier vastgelegd, waardoor zorgmedewerkers altijd direct toegang hebben tot de meest actuele informatie die nodig is voor het verlenen van zorg. Bovendien wordt deze informatie veilig en laagdrempelig aangeboden via onze handige app, waardoor ook medewerkers die minder vertrouwd zijn met digitalisering moeiteloos kunnen werken.

Gebruiksvriendelijke app

Onze web-app zorgt ervoor dat de gegevens die je invoert direct beschikbaar zijn voor zowel zorgmedewerkers als cliënten. Dit stelt zorgmedewerkers in staat om altijd op de hoogte te zijn van actuele wijzigingen in de zorgplanning en de gezondheidssituatie van de cliënt, terwijl cliënten zelf inzage hebben in hun medische dossier en op de hoogte blijven van het zorgteam dat hen ondersteunt.

Efficiënt zorgplannen

Met Octaaf kun je samen met de cliënt een zorgplan opstellen dat voldoet aan de hoogste standaarden. Onze zorgplanmodule begeleidt je stap voor stap bij het in kaart brengen van aandachtsgebieden en interventies volgens het Omaha System, inclusief uitgebreide checklists voor risicosignalering en zelfredzaamheid.

Rapportage en overleg

Dankzij de mogelijkheid om direct vanuit de app rapportages uit te voeren, kunnen jij en je zorgmedewerkers snel en efficiënt verslagen invoeren en delen, binnenkort zelfs via gesproken woord. Bovendien ondersteunt Octaaf veilig online overleg tussen zorgmedewerkers, waardoor een naadloze samenwerking binnen het zorgteam wordt gegarandeerd.

MIC-meldingen en incidenten

In het geval van incidenten, calamiteiten of complicaties biedt Octaaf een snelle en gestructureerde manier om MIC-meldingen te doen, waardoor kantoor direct op de hoogte wordt gebracht en adequaat kan handelen. Of je nu ons uitgebreide MIC-formulier gebruikt of je eigen formulier implementeert, Octaaf staat garant voor een effectieve incidentafhandeling.

Notities en documenten

Met Octaaf heb je direct toegang tot belangrijke informatie over de cliënt, zoals toegang tot de woning, sleutelbeleid, maaltijden en allergieën. Bovendien biedt Octaaf onbeperkte opslag voor documenten van en voor jouw cliënten en zorgverleners, waardoor alle relevante informatie binnen handbereik blijft.

Efficiëntie en kwaliteit hand in hand

Octaaf Thuiszorgsoftware biedt een complete oplossing voor thuiszorgorganisaties, waarbij efficiëntie en kwaliteit hand in hand gaan. Of je nu een starter bent of een gevestigde organisatie leidt, Octaaf is de ideale partner die met je meegroeit en je in staat stelt om meer tijd te besteden aan datgene wat er echt toe doet: jouw cliënten. Ervaar zelf de voordelen van Octaaf en ontdek hoe onze software jouw thuiszorgorganisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Foto's

Professionele administratie van je thuiszorgorganisatie

Diensten

Software

Onze locatie

Octaaf Thuiszorgsoftware


Victoriberg 25 2211 DL Noordwijkerhout
0252 371273 Klik om te bellen