Ons Zorgbureau


Paul Guillaumestraat 59 5931 CJ Tegelen
0624711946 Klik om te bellen

Over Ons Zorgbureau

Ons Zorgbureau levert  24-uurs zorg en begeleiding op maat. Wij zijn actief in Regio Limburg en Noord-Brabant. Dit doen wij samen met onze zorg professionals die bij ons in dienst zijn.

Ons Zorgbureau is een team van gedreven zorg professionals met een gedeelde missie: Door aandacht en daadkracht komen wij samen met u tot een totaalpakket van zorg dat exact past bij hetgeen u nodig heeft.

Doordat wij werken met een klein team van uitmuntende zorg professionals met passie voor hun vak staan wij dichtbij elkaar en bij u. Dit betekent dat we de lijntjes kort houden waardoor professionals toegankelijker naar elkaar, en bovenal naar u zijn.

Daadkracht staat hoog in het vaandel van onze organisatie. Resultaatgericht werken is wat onze professionals goed kunnen. Als wij ergens aan beginnen, dan maken we het af. 

Ons Zorgbureau excelleert in professionaliteit. Wij zijn uitermate professioneel in zowel woord, gedrag, uiterlijk en ons vakgebied. Wij  investeren volop in onze persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit dragen we uit door de fantastische zorg die wij aan u leveren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening: Bel naar 062471946 of liever toch mailen: info@onszorgbureau.nl

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Bewindvoering
Dagbesteding
Diensten
Gezinsverzorging
GGZ cliënten
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Onze locatie

Ons Zorgbureau


Paul Guillaumestraat 59 5931 CJ Tegelen
0624711946 Klik om te bellen