Plushome


Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
026 76 76 292 Klik om te bellen

Over Plushome

Plushome is een zorgaanbieder gespecialiseerd in het bieden van (intensieve) ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen met een psychiatrische problematiek en/of (licht) verstandelijke beperking.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit clienten die om verschillende redenen niet in een instelling kunnen of willen wonen. Ook clienten die vanuit een instelling of vanuit de thuissituatie een volgende stap naar meer zelfstandig wonen willen maken, kunnen bij Plushome terecht.

De begeleiding is gericht op het kunnen leiden van een zo zelfstandig mogelijk en vervuld leven midden in de maatschappij, waarbij de client zijn eigen kracht leert (her)kennen en in te zetten. Het kunnen uitvoeren van de dagelijkse levensverrichtingen, het structureren van het persoonlijk leven en het voeren van de eigen regie zijn belangrijke peilers.

Plushome biedt begeleiding, zo nodig in combinatie met huisvesting. Het team bestaat uit jonge en oudere HBO-geschoolde professionals. Plushome is ISO 9001 gecertificeerd. Financiering kan in Zorg in Natura (ZIN) en Persoon Gebonden Budget (PGB).

Foto's

Plushome in het kort

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Huishoudelijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Plushome


Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
026 76 76 292 Klik om te bellen