Plushome


Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
026 76 76 292 Klik om te bellen

Over Plushome

Plushome is een zorgaanbieder gespecialiseerd in het bieden van (intensieve) ambulante begeleiding aan jongeren, gezinnen en volwassenen met een psychiatrische problematiek en/of (licht) verstandelijke beperking. 
Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen die om verschillende redenen niet in een instelling kunnen of willen wonen. Ook mensen die vanuit een instelling of vanuit de thuissituatie een volgende stap naar meer zelfstandig wonen willen maken, kunnen bij Plushome terecht. Daarnaast bieden we gezinnen ondersteuning aan door middel van opvoedondersteuning, gezinsbegeleiding en behandeling. 

De begeleiding is gericht op het kunnen leiden van een zo zelfstandig mogelijk en vervuld leven midden in de maatschappij, waarbij de persoon zijn eigen kracht leert (her)kennen en in te zetten. Het kunnen uitvoeren van de dagelijkse levensverrichtingen, het structureren van het persoonlijk leven en het voeren van de eigen regie zijn belangrijke peilers. De behandeling richt zich op het aanleren van vaardigheden en het omgaan met emoties die mogelijk kunnen leiden tot gedragsverandering. 

Voor meer informatie kun je naar www.plushome.nl

Foto's

Kantoor in Arnhem

Diensten

Activerende begeleiding
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Huishoudelijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Plushome


Rietgrachtstraat 121 6828 KC Arnhem
026 76 76 292 Klik om te bellen