S.Marlisa ThuisZorg


Schaarsbergenstraat 23 2573 BM 's-gravenhage
06 42815310 Klik om te bellen

Over S.Marlisa ThuisZorg

Zorgondernemer voor Den Haag en omstreken.

S.Marlisa ThuisZorg biedt sinds 2010 verzorging en/of verpleging aan ouderen van 65+ bij vereenzaming, met alzheimer of een somatische aandoening en overbruggingszorg of revalidatie zorg in de thuis situatie, zodat zij keuzes kunnen maken die bij hun leven passen, door autonomie en samenwerkingen aan te gaan.

Sarina levert professionele zorg (persoonlijke verzorging/verpleging/begeleiding) vanuit haar kennis en kunde en binnen haar bevoegd en bekwaamheid. Op een geduldige manier door te luisteren naar u tijdens de zorgmomenten en de tijd voor u te nemen om de zorg rustig te laten verlopen. Denkend vanuit oplossingen en niet vanuit problemen.

De visie van S.Marlisa ThuisZorg is iedere zorgvrager die zorg te geven op een manier zoals zij die ook willen ontvangen. Met respect,gelijkwaardigheid en de juiste deskundigheid op de juiste plaats in uw eigen woon/leefomgeving.

S.Marlisa ThuisZorg is gericht op de autonomie van de zorgvrager. Zo houdt u zelf regie op uw eigen leven. Uw keuzes, die bij uw leven passen, staan voorop. Samen gaan wij de uitdaging aan om uw zorgdoelen te behalen eventueel met inzet van andere disciplines. Denkend vanuit oplossingen en niet vanuit problemen. Valt de zorg buiten mijn bevoegdheid en/of bekwaamheid dan werken wij samen met andere disciplines om uw zorgdoelen te behalen.

Sarina blijft zolang mogelijk werken aan de autonomie van de zorgvragers totdat de zorg niet meer door Sarina geleverd kan worden omdat iemand als gevolg van de achteruitgang in zijn/haar ziekteproces valgevaarlijk kan worden of volledige zelfverwaarlozing kan optreden en daardoor continu zorg in nabijheid nodig heeft.

De belangrijkste kernwaarden zijn autonomie, uitdaging en samenwerken.

Uw keuzes, die bij uw leven passen, staan voorop. Samen kijken we zoveel mogelijk naar wat u kan. Gevolgd door een goede samenwerking met andere disciplines om de gekozen doelen te bereiken.

De zorg die u afneemt bij S.Marlisa ThuisZorg wordt gefinancierd via PGB (persoonsgebonden budget) vanuit Wet langdurige zorg of zorgverzekeraar. Zorg in natura via de zorgverzekeraar.

Zorg die niet past bij mijn doelgroep is jeugdzorg ,verslavingszorg/ggz zorg, gehandicapten zorg.

U bent van harte uitgenodigd op de website www.dethuiszorg.net voor verdere informatie of telefonisch voor een persoonlijker gesprek.

Zorg met een glimlach , geduld en empathie. Stimulerend om u zoveel mogelijk eigen regie te laten houden over uw zorg en uw dagindeling.

Foto's

logo
warme zorg
begeleiding
S.Marlisa ThuisZorg

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Diensten
Gezinsverzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Certificeringen

verpleegtechnische vaardigheden

privacyverklaring

KvK

Algemene voorwaarden

Onze locatie

Logo S.Marlisa ThuisZorg

S.Marlisa ThuisZorg

S.Marlisa ThuisZorg


Schaarsbergenstraat 23 2573 BM 's-gravenhage
06 42815310 Klik om te bellen