Thebe


Lage Witsiebaan 2/A 5042 DA Tilburg

Over Thebe

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding, dagbehandeling in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 25 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg. Samen met de cliënt, zijn naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven die past binnen zijn leefomgeving. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom.

Zorg bij u thuis

Zo lang mogelijk thuis wonen. Dat wil toch iedereen. Thebe Zorg Thuis (Wijkverpleging) kan hierbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. Samen met u en de mensen om u heen kijken we wat er mogelijk is en bieden we de zorg die u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven. Zorg op maat, die past bij uw persoonlijke situatie.

Wonen bij Thebe

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, is het fijn als u toch in uw eigen buurt kunt blijven. Wellicht is wonen in één van onze woonzorgcentra dan een goede keuze voor u. Onze persoonlijke zorg vindt plaats in verschillende gemeenten in Midden-Brabant en de regio Breda, op meerdere locaties met ieder een eigen karakter. Hier kunt u in een appartement dat van alle gemakken is voorzien en, als het nodig is, in een beschermende omgeving wonen. Dit kan ook tijdelijk, bijvoorbeeld als u herstellende bent van een ziekenhuisopname.

Werken bij Thebe

De medewerkers van Thebe zijn trots om voor onze organisatie te werken. Zorgmedewerkers hebben een zorghart en werken graag voor een organisatie waarbij de cliënt altijd voorop staat. Maar de medewerkers zien we als minstens net zo belangrijk. Want hoe kunnen we goede zorg leveren zonder goede medewerkers?

Wil je meer weten over werken bij Thebe? Of ben je op zoek naar een vacature bij Thebe? Ga dan naar onze ‘werken bij Thebe’-website.

"We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Ieder mens is waardevol en welkom"

Foto's

Diensten

Dagbesteding
Kleinschalige opvang voor mensen met dementie
Ouderenzorg
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Thebe


Lage Witsiebaan 2/A 5042 DA Tilburg