Thuiszorg IZT-Limburg


Pastoor Tissenstraat 2 6181 HV Elsloo Lb
046 4280827 Klik om te bellen

Over Thuiszorg IZT-Limburg

Thuiszorg IZT-Limburg is opgericht om naast reguliere thuiszorg ook gespecialiseerde thuiszorg op topniveau te kunnen bieden. Op die manier kunnen ook de mensen die meer specialistische zorg nodig hebben, langer thuis blijven. En daarbij maakt Thuiszorg IZT-Limburg geen onderscheid tussen verpleegkundige zorg of intensieve begeleidende zorg. In sommige gevallen is plaatsing in een zorginstelling dan zelfs niet meer nodig. Een ander groot voordeel is dat patiënten die intensieve thuiszorg kunnen ontvangen in veel gevallen eerder het ziekenhuis kunnen verlaten.

Onze visie
Bij Thuiszorg IZT-Limburg staat u centraal. Vanaf het eerste huisbezoek staat uw belang voorop. Samen bekijken we welke zorg u op welke momenten nodig heeft en wat de kosten zijn van de diverse mogelijkheden. Daarna worden een persoonlijk zorgplan opgesteld en (een team van) zorgverleners gezocht die het beste u passen. Uitgangspunt is dat u thuis steeds dezelfde gezichten ontvangt. Zo leert u uw zorgverlener(s) goed kennen en de zorgverlener(s) u. Hierdoor kunt u erop rekenen dat u niet alleen de beste zorg ontvangt, maar ook dat uw zorgverlener komt wanneer u dat wenst.

Ons werkgebied
Thuiszorg IZT-Limburg is vooral actief in de Westelijke Mijnstreek met name in de gemeente Stein en omgeving. Onze specialistische zorg verlenen wij momenteel in heel zuidelijk Limburg.

Onze kwaliteit
Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en VOG-geregistreerd. Onze verpleegkundigen zijn tevens BIG-geregistreerd. Thuiszorg IZT-Limburg heeft onlangs fors geïnvesteerd in het behalen van het Kwaliteitskeurmerk in de zorg. We zijn er bijzonder trots op dat we in 2011 zijn gecertificeerd voor het HKZ ISO-9001 keurmerk.

Samenwerken
Thuiszorg IZT-Limburg werkt samen met:
• Thuiszorg ZorgGroepBeek in Beek
• Thuiszorg Zorg voor mensen in Meerssen
• MeanderGroep Zuid Limburg, zorgaanbieder
• Stichting Radar, ondersteunt kinderen en volwassenen met een beperking
• Adelante Revalidatie Hoensbroek
• Care For Comfort, uitleen van verpleeg- en hulpmiddelen
• Firma Tefa, medische apparatuur en hulpmiddelen
• Apetito, verstrekken van o.a. warme maaltijden
• Sportmedix, speciaalzaak voor sportmedische artikelen, massage
• Huisartsen in de regio

Voor meer informatie; kijk op onze website.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
Verpleging en verzorging
Verzorging

Onze locatie

Thuiszorg IZT-Limburg


Pastoor Tissenstraat 2 6181 HV Elsloo Lb
046 4280827 Klik om te bellen