Terug

Beschikbaar stellen hoog/laag bed voor 86 jarige

L de Kraker

Onder welke voorwaarden wordt een hoog-laag bed beschikbaar gesteld?

C.Z zegt, je moet bij de leverancier zijn, in de regio (Kapelle) de leverancier zegt je moet bij de thuiszorg zijn, de thuiszorg zegt, je moet bij het verzorgingstehuis zijn, het verzorgingstehuis zegt je moet bij de thuiszorg zijn (Axel). Hoe zit het nu eigenlijk in elkaar? Want ze zeggen er zijn geen regels voor. 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Voor een bed moet u bij de thuiszorg zijn afdeling uitleen de eeste 3 maanden leen je het bed gratis daarna word het verlengt met nog eens 3 maanden dus u leent het bed voor een half jaar maximaal in het half jaar kun je een bed aanvragen bij het cz de huisarts kunt u hierin bij staan.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

U kunt op indicatie een hoog/laag bed lenen. Deze indicatie wordt verleend door uwthuiszorgwinkel. Indien de indicatie verleend wordt kunt u gratis de eerste 6 maanden lenen. Daarna gaat u huren. Indien u geen indicatie krijgt moet u huren.

Bij een blijvende situatie kunt u bij uw zorgverzekering een verzoek indienen en zal gekeken worden of u van hen een bed kunt krijgen.

Indien geen bovenstaande mogelijk is voor u dan kunt u een bed leasen. Vanaf € 989,00 eenmalig voor de rest van de periode dat het bed nog nodig is. Dit kan dus ook levenslang zijn!

Voor meer informatie belt u met Uwthuiszorgwinkel in Amersfoort, 033 - 461 91 91.