Zorg en U


Verlooplaan 10 3771 HG Barneveld
0342400114 Klik om te bellen

Over Zorg en U

Dagopvang Zorg en U

Zorg en U is een kleinschalige dagbesteding c.q. dagopvang speciaal voor breder geinteresseerden door scholing of levenservaring. Oftewel: "hoger opgeleiden" mensen met een vorm van dementie of parkinson, die brede interesse hebben op het gebied van kunstzinnigheid, culturele- en, maatschappelijke onderwerpen.

Doel
Het doel is het positief stimuleren van deelnemers in de huidige levensfase; door het verbreden van het sociale netwerk, het uitwisselen van kennis en ervaring, het trainen van het geheugen en het handhaven van de vaardigheden.
Zorg en U biedt met de Sociëteit een vertrouwde plek waar deelnemers gesprekken kunnen voeren en waar activiteiten worden georganiseerd die er voor hen toe doen.

Men brengt de dag op een plezierige manier door op een aangename locatie met een mooie tuin. Ook wordt er een heerlijke uitgebreide en luxe 3 gangen maaltijd bereid en gezamenlijk gegeten.

Individuele begeleiding aan huis
Daarnaast begeleiden we mensen met een vorm van dementie thuis.
Tijdens deze individuele begeleiding aan huis brengen we structuur aan t.b.v. zelfredzaamheid, ondersteunen we bij de daginvulling en bij de dagelijkse activieteiten etc.
Zodat de mantelzorger wordt ontlast doordat het volledige toezicht wordt overgenomen tijdens de afgesproken uren.

Foto's

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Diensten
Individuele begeleiding van mensen met een vorm van dementie
Kleinschalige opvang voor hoger opgeleiden
Kleinschalige opvang voor mensen met dementie
Ouderenzorg

Onze locatie

Zorg en U


Verlooplaan 10 3771 HG Barneveld
0342400114 Klik om te bellen