Zorg-gericht


Vredesplein 28 5142 RA Waalwijk
088-5550900 Klik om te bellen

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een jonge, frisse en persoonlijke organisatie waarin de zorgvraag centraal staat en op een professionele wijze wordt opgepakt. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en de inzet van vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en verschillende situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorginstellingen. Wij bemiddelen helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen maar ook bieden wij personeel aan voor hulp in het huishouden en voor de tijdelijke opvang van kinderen.

Vanwege de veranderingen in de zorg hebben wij ons gespecialiseerd in het samenstellen van externe flexpools voor de thuiszorg.

Waarom Zorg-gericht?
Zorg-gericht ondersteunt zorginstellingen en particulieren in het zuidelijke deel van Nederland bij het invullen van grote en kleine zorgvragen. Wij zorgen ervoor dat binnen zorginstellingen de dagelijkse druk op de planning minder groot wordt, en dat particulieren snel geholpen worden met goede, betrouwbare zorg. Ons team bestaande uit flexmedewerkers en ZZP’ers staat voor u klaar op momenten dat u ze nodig heeft. Wij hebben door de jaren heen een team aan ervaren, gekwalificeerde zorgmedewerkers opgebouwd die flexibel inzetbaar zijn. Wij bieden oplossingen voor de korte termijn, de lange termijn maar ook flexibele oplossingen en oplossingen op maat.

Contact:
Ontvangt u graag meer informatie over onze dienstverlening en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van de gewenste informatie.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Zorg-gericht


Vredesplein 28 5142 RA Waalwijk
088-5550900 Klik om te bellen