Zorgmaatje aan Huis regio Gouda


Sint Jobstraat 11 2802 EW Gouda
06 19363825 Klik om te bellen

Over Zorgmaatje aan Huis regio Gouda

Zorgmaatje aan Huis regio Gouda biedt mantelzorg ondersteuning aan particulieren en levert haar diensten in de gemeentes Gouda, Waddinxveen, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard.

Wij zijn er voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken en onze Zorgmaatjes aan Huis zijn dan ook voor vele diensten inzetbaar. Onze Zorgmaatjes aan Huis zorgen voor het welzijn van hun cliënten, zij verrichten echter geen medische en/of verzorgende taken.

Bent u vaak alleen en heeft u behoefte om zo af en toe lekker naar buiten te gaan en een wandelingetje te maken, maar lukt dit niet meer alleen? Vindt u het fijn om samen met iemand een boodschap te doen of vindt u het gezellig om gewoon met iemand een bakje koffie te drinken en even de krant door te nemen? Dan is een Zorgmaatje aan Huis wellicht iets voor u. Een Zorgmaatje aan Huis kan ook voor u koken, een wasje opvouwen of u begeleiden bij een doktersafspraak. Maar het allerbelangrijkste wat een Zorgmaatje aan Huis u kan bieden is gezelligheid, aandacht en een luisterend oor.

Wij kennen al onze Zorgmaatjes persoonlijk. Het zijn stuk voor stuk lieve, sociale mensen met hun hart op de juiste plek en doen niets liever dan voor anderen klaar staan. Uiteraard zijn onze Zorgmaatjes betrouwbaar en heeft ieder Zorgmaatje een VOG check gehad.

Dus heeft u behoefte aan gezelschap om die eenzaamheid een beetje te doorbreken, bent u een mantelzorger en kunt u best wat ondersteuning gebruiken of bent u misschien thuis aan het revalideren en zoekt u hulp om uw gezin draaiende te houden, bel ons gerust. Wij denken graag met u mee!

Ook kunt u altijd even op onze website kijken voor meer informatie, maar wij komen ook graag persoonlijk bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen zonder enige verplichting.

Zorgmaatje aan Huis regio Gouda

Uw contactpersoon: Romy Nutbeij

Mobiel: 06 19363825

E-mail: gouda@zmah.nl

www.zorgmaatjeaanhuis.nl

Foto's

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
GGZ cliënten
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

Zorgmaatje aan Huis regio Gouda


Sint Jobstraat 11 2802 EW Gouda
06 19363825 Klik om te bellen