Zorgmaatje aan huis regio Voorne-Putten & Goeree-Overflakkee


van Alkemadelaan 4 3232 XK Brielle
06 15437057 Klik om te bellen

Ondersteuning mantelzorg aan particulieren

Over Zorgmaatje aan huis regio Voorne-Putten & Goeree-Overflakkee

Zorgmaatje aan huis Regio Voorne-Putten & Goeree-Overflakkee bied ondersteunende mantelzorg aan ouderen en hulpbehoevenden, in de gemeente Nissewaard , Voorne aan zee en Goeree-Overflakkee.

Wij zijn er voor iedereen die thuis ondersteuning en gezelligheid kan gebruiken. Een Zorgmaatje kan ondersteuning bieden bij:

Licht huishoudelijke werkzaamheden, een wandeling , hulp bij maaltijden ,koken,boodschappen, dagbesteding , begeleiding naar arts/fysio/kapper , aandacht en een luisterend oor ,uitstapje , verzorgen van de dieren . Een Zorgmaatje doet geen medische en/of verzorgende taken.

Onze Zorgmaatjes zijn gemotiveerd en betrokken, omdat we de Zorgmaatjes en cliënten persoonlijk kennen,koppelen we het juiste zorgmaatje aan de cliënt betreft dezelfde intresses en wensen .Onze Zorgmaatjes zijn betrouwbaar , zorgzaam en allemaal VOG gecheckt.

Heeft behoefte aan gezelschap om eenzaamheid te doorbreken, bent u mantelzorger en valt het u zwaar, en kunt u wel wat ondersteunig gebruiken of bent u aan het revalideren en zoekt u ondersteuning , wij kunnen u daarmee helpen .

U mag vrijblijvens contact opnemen en dan denken we met u mee!

Aandacht. " Het is maar 1 woord maar betekent zoveel meer"

Foto's

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg

Onze locatie

Zorgmaatje aan huis regio Voorne-Putten & Goeree-Overflakkee


van Alkemadelaan 4 3232 XK Brielle
06 15437057 Klik om te bellen