ZorgMies Midden-Limburg


Langstraat 32a 6001 CW Weert
06-42948607 Klik om te bellen

Over ZorgMies Midden-Limburg

ZorgMies biedt individuele welzijnszorg aan alle mensen met een beperking in de breedste zin van het woord, mensen die eenzaam zijn en aan gezinnen. Iedereen verdient immers persoonlijke zorg en aandacht met altijd één vast gezicht en een luisterend oor. We zijn vaak aanvullend op mantelzorgers of vervangen hen. Onze diensten zijn:

- Hulp in huis: samen koken of een boodschap doen. ZorgMies ondersteunt bij uw dagelijkse activiteiten.
- Gezelschap: als u behoefte heeft aan een gezellige wandeling of goed gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.
- 24-Uurs zorg: moet u wachten op een plek in een verzorgingstehuis? ZorgMies biedt dag en nacht welzijnszorg aanvullend op de reguliere thuiszorg.
- Slaap- & Waakservice: na afloop van een ziekenhuisopname bent u liever niet alleen thuis. Met een ZorgMies in huis beleeft u een zorgeloze nacht.
- Begeleid vervoer: begeleiding nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies biedt het gemak van begleid vervoer.
- Gezinshulp: ZorgMies beidt gezinshulp aan ouders die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij de zorg van hun kind.

ZorgMiesen of -Siemen (man) zijn bijna allen 45 jaar of ouder, hebben mantelzorgervaring en een diploma van het leven. Deze mensen hebben elders een parttime baan of werken niet meer, omdat ze gepensioneerd zijn of omdat de partner kostwinnaar is. Ze doen het werk vanuit het hart. Het feit dat ze een vergoeding krijgen stimuleert hun commitment aan en verantwoordelijkheid voor de cliënt. Interessant is dat ze van alle rangen en standen zijn en qua werkervaring uit uiteenlopende hoeken komen: onderwijs, zorg, hospitality, kantoor, kinderopvang enz. Dat maakt de kans op een match met een zorgvrager des te bijzonder en kansrijk. 

Als u kiest voor ZorgMies dan kiest u voor:
- Flexibele zorg, want 'nee' is voor ons geen optie
- Één vast gezicht
- Altijd bereikbaar
- Vergoeding vanuit PGB of particulier

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Dagbesteding
Gezinsverzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

ZorgMies Midden-Limburg


Langstraat 32a 6001 CW Weert
06-42948607 Klik om te bellen