ZorgMies Nederland


Raadhuisplein 12 3331 BT Zwijndrecht
078-7820560 Klik om te bellen

Over ZorgMies Nederland

Ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten? ZorgMies Nederland neemt de tijd voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Want goede zorg kan niet zonder persoonlijke aandacht. ZorgMies Nederland levert mantelzorgondersteuning. Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Want wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang. Wij stellen alles in het werk om de juiste ZorgMies voor u te vinden. Zij of hij ondersteunt bij het uitvoeren en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

Onze dienstverlening is gericht op zorgvragers van alle leeftijden. Bij elke zorgvraag - of die nu voor uw kinderen, uw vader en/of moeder of uzelf is - zoeken wij de juiste zorgverlener. Onze ZorgMiesen (m/v) leveren zorg aan huis, zij zijn betrokken, behulpzaam en bieden een luisterend oor. Dat maakt het leven net wat aangenamer als zij of hij langs komt!

Voor vragen of een persoonlijke kennismaking, bel ons gerust. Wij zijn er voor alle mantelzorgvragen.

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg

Onze locatie

ZorgMies Nederland


Raadhuisplein 12 3331 BT Zwijndrecht
078-7820560 Klik om te bellen