ZorgMies Regio Delft e.o.


Kantoorgracht 79 2611 PE Delft
015 781 0560 Klik om te bellen

Over ZorgMies Regio Delft e.o.

ZorgMies Regio Delft levert haar diensten in Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Midden Delfland en Leidschendam-Voorburg.

Persoonlijk, betrokken en zorgzaam. Daar doen wij ons uiterste best voor! ZorgMies is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg voor ouderen en andere hulpbehoevenden. Zorg gericht op het tegengaan van eenzaamheid en ondersteuning mantelzorgers.

Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Persoonlijke aandacht, medemenselijkheid en respect staan daarbij voorop. Wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang. Wij stellen alles in het werk om de juiste ZorgMies voor u te vinden. Zij of hij ondersteunt bij het uitvoeren en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

Prettig gezelschap
Onze ZorgMies zorgt voor prettig gezelschap en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunt zij bijvoorbeeld bij licht huishoudelijke werk, persoonlijke verzorging, boodschappen doen of het bereiden van de maaltijd. Een wandeling maken of begeleiding bij een uitje naar theater, museum of tuincentrum maakt ook deel uit van onze dienstverlening. Of moet de tuin of administratie worden bijgehouden? Een ZorgMies is betrokken, behulpzaam en heeft een luisterend oor. Dat maakt het leven net wat leuker als zij of hij langs komt!

Betrouwbaar
Wij vinden het belangrijk dat onze ZorgMiesen prettig in de omgang zijn. Maar ook betrouwbaarheid is een vereiste. Ouderen vormen immers een kwetsbare groep. Daarom screenen wij al onze zorghulpen zorgvuldig en beschikken zij over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

In uw vertrouwde omgeving
Samen met u zorgen wij er voor dat ouder worden plezierig en gezellig kan zijn in uw eigen vertrouwde omgeving. ZorgMies Nederland biedt de oplossing om zelf zo lang en zo probleemloos mogelijk de regie over uw eigen leven te houden.

Voor vragen of een persoonlijke kennismaking, neem gerust contact met ons op! Wij zullen ons uiterste best doen voor u of voor uw ouder(s).

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

ZorgMies Regio Delft e.o.


Kantoorgracht 79 2611 PE Delft
015 781 0560 Klik om te bellen