ZorgMies Regio Den Haag


Heeswijkplein 2 2531 HC 's-Gravenhage
06 30973573 Klik om te bellen

Over ZorgMies Regio Den Haag

Over ZorgMies Den Haag
Liefdevolle mantelzorgondersteuning bij u in de buurt

ZorgMies Den Haag biedt mantelzorgondersteuning in de regio Den Haag. Bent u op zoek naar ondersteuning voor uzelf of voor iemand die ondersteuning nodig heeft in en om het huis, schroom niet en neem contact met ons op.

Wij geloven in een persoonlijke benadering om u zo goed en vriendelijk mogelijk te helpen, tijdens de periode dat u gebruikt maakt van onze diensten.

Ons uitgangspunt tijdens de ondersteuning is altijd: behandel je naaste, zoals je zelf ook wilt worden behandeld! Onze ZorgMiesen zijn daarom zorgvuldig geselecteerd, want werken in de zorg kan alleen met je hart op de juiste plek!

We bieden maatwerk in begeleiding en ondersteuning aan huis. Hierdoor kunnen onze zorgvragers op een prettige en comfortabele manier (langer) thuis wonen en van de normale dingen in het leven genieten. Wij zijn breed inzetbaar en helpen altijd meedenken om te zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie of die van uw geliefde.

"Ons uitgangspunt tijdens de ondersteuning is altijd: behandel je naaste, zoals je zelf ook wilt worden behandeld!"

Wij ondersteunen bij uw zorgbehoefte, onze diensten zijn daarom ook breed inzetbaar. Het maakt ons u niet uit of u hulp nodig heeft met uw dagelijkse activiteiten of dat u gezelschap en een luisterend oor nodig heeft. Wij doen het samen of wij doen het voor u!

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of als u vragen heeft omtrent hoe onze zorg kan worden gefinancierd.

Woont u in de regio Den Haag en bent u geïnteresseerd in de diensten van ZorgMies Den Haag?

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-30973573 of per mail via denhaag-escamp@zorgmies.nl.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!