ZorgMies Regio Maastricht


Tongerseweg 346 6215 AC Maastricht

Over ZorgMies Regio Maastricht

Over ZorgMies Regio Maastricht

Naomi Dongelmans (1980) is huisarts, bestsellerauteur, internationale spreker, coach en danser. De jarenlange ervaring maakt dat zij zich goed kan inleven in wat er nodig is voor zowel patiënt als de naasten. Aanvullende mantelzorg kan veel zorg wegnemen voor de familie.

“Ik help mantelzorgers al jaren om meer energie en passie te ervaren en gezonder en gelukkiger te zijn dan ooit tevoren. Ik heb 2 oma’s gehad met Alzheimer en veel patiënten en hun mantelzorgers begeleid als arts. Ondanks dat er veel informatie beschikbaar is op het internet, zie ik dat patiënten en hun mantelzorgers niet goed hun weg kunnen vinden. Ze zien door de bomen het bos niet meer.

Mantelzorgers ondersteunen

Al langere tijd was ik op zoek naar mantelzorg ondersteuning die meer tijd en aandacht aan patiënten thuis kon geven. Ik merkte dat hier zoveel behoefte aan was. Veel mantelzorgers raken overbelast en dat wil ik voorkomen.

Toen ik mijn nieuwe boek De Vrolijke Mantelzorger op social media aankondigde, werd dit opgemerkt door medeoprichter van ZorgMies, Jeannette Kooiman. Zij is de zus van mijn oude basisschool vriendinnetje en ze was heel enthousiast. Vervolgens werd ik heel enthousiast over ZorgMies, vandaar dat ik nu ZorgMies Regio Maastricht ben gestart.

Langer vrolijker en veilig thuis wonen

De meeste mensen willen in hun vertrouwde omgeving oud worden en dat is mogelijk! Met persoonlijke aandacht, samen koken, met iemand praten met wie het klikt en wat u maar wenst. Maatwerk in combinatie met tijd dus.”

Altijd één vast gezicht

ZorgMies levert mantelzorgondersteuning. Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Want wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang.Wij stellen alles in het werk om de juiste ZorgMies voor u te vinden. Zij of hij ondersteunt bij het uitvoeren en begeleiden van de dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten.

Onze diensten

  • gezelschap
  • hulp in huis
  • begeleid vervoer
  • 24-uurs zorg
  • slaap- en waakservice
  • gezinshulp
  • hulp bij dementie

Foto's

ZorgMies maakt het leven leuker - dementiehulp, gezelschap, hulp in huis

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Gezinsverzorging
GGZ cliënten
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg
Verpleging en verzorging
Verpleging en verzorging op maat

Onze locatie

ZorgMies Regio Maastricht


Tongerseweg 346 6215 AC Maastricht