ZorgMies Ridderkerk


Oranjestraat 100 2983 HV Ridderkerk
0630726650 Klik om te bellen

Over ZorgMies Ridderkerk

Wat is ZorgMies?

ZorgMies is een landelijke organisatie die zorgt voor niet-medische mantelzorg. Onze missie is om bij elke zorgaanvraag persoonlijke ondersteuning te bieden. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat wij onze ZorgMiesen bij hen thuis in schrijven. Op deze wijze hebben wij een totaal beeld van de ZorgMies en kunnen wij onze ZorgMiesen zo goed mogelijk aan een zorgvrager koppelen. Wij geloven in een persoonlijke klik. Onze Miesen beschikken allemaal over een VOG, zijn behulpzaam, betrokken en bieden prettig gezelschap.

Zorgmies Ridderkerk is begin 2020 opgericht door Simone van der Veen. Simone vindt het heel belangrijk om vanuit haar hart te werken, te luisteren naar wat mensen willen en te bekijken hoe zij, samen met de ZorgMiesen, het leven van een zorgvrager beter kan maken.

Wat doet ZorgMies?

ZorgMies biedt maatwerk in begeleiding en ondersteuning. Onze medewerkers zijn 7 dagen in de week beschikbaar, ook in de avonden. Zo kunnen wij u o.a. helpen om verantwoord thuis kunt te kunnen blijven wonen, bieden u hulp bij de zorg binnen uw gezin, grijpt de eenzaamheid u aan en zoekt u een maatje; er zijn vele situaties te benoemen waar een ZorgMies van onschatbare waarde kan zijn. Vooral die extra zorg- de aandacht, het praatje, even samen naar buiten voor een wandeling- daar gaat het om bij ZorgMies. Een goede match, vaste gezichten en een luisterend oor zijn de ingrediënten van het succes.

Waarom kiezen voor ZorgMies?

Wij denken graag mee om oplossingen te vinden. Onze dienstverlening is betaalbaar. Vaak biedt een persoonlijk gebonden budget of een aanvullende zorgverzekering uitkomst. Voor ZorgMies voelen de cliënten niet als cliënten, maar als vrienden en familie. Ieder mens verdient persoonlijke zorg en aandacht zoals we die zelf ook wensen. Daarom gunnen wij iedereen een ZorgMies.

‘’ZorgMies maakt het leven leuker”. Daar staan wij dan ook voor!

U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-30726650 of een kijkje op onze website te nemen.

Foto's

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Gezinsverzorging
GGZ cliënten
Huishoudelijke verzorging
Metgezelschap, Begeleiding individueel, Persoonlijke verzorging
Ouderenzorg
Sociale en mentale ondersteuning, professionele mantelzorg

Onze locatie

ZorgMies Ridderkerk


Oranjestraat 100 2983 HV Ridderkerk
0630726650 Klik om te bellen