Zuster Minnaar


Kleiweg 101-a 3051 GL Rotterdam
010-4764844 Klik om te bellen

Over Zuster Minnaar

Wij vinden het belangrijk dat er op iedere zorgvraag een helder antwoord wordt gegeven. Wij merken namelijk dat er een tendens is waarbij er geen duidelijkheid wordt gegeven. Ook niet over de financiering van de zorg. Bij Zuster Minnaar communiceren wij altijd helder en transparant met de cliënt en diens omgeving. Onze zorgcoördinatoren zien er persoonlijk op toe dat er duidelijkheid is. Duidelijkheid over de zorg, de financiering hiervan en de te nemen stappen. Wij evalueren tussentijds en achteraf de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij kunnen dan ook garanderen dat onze zorgverleners de best mogelijke zorg kunnen leveren.

Bij Zuster Minnaar gaat het budget naar de zorg. Wij werken door middel van slimme ICT-oplossingen, zodat wij meer zorg kunnen leveren vanuit het beschikbare budget. Daarnaast zoeken wij altijd collega-organisaties, zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Zuster Minnaar specialiseert zich in intensieve en palliatieve zorg. Voor andere zorgsoorten verwijzen wij door naar onze partners. Op deze wijze krijgt een cliënt altijd de juiste specialist voor hetgeen dat hij of zij nodig heeft.

Diensten

24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg ondersteuning, beleiding, palliatieve zorg en ondersteuning
Verpleging en verzorging

Onze locatie

Zuster Minnaar


Kleiweg 101-a 3051 GL Rotterdam
010-4764844 Klik om te bellen